Tavaszi grillkolbász

Ezt az ételt nagyon fogjátok szeretni. Szuper egyszerű elkészíteni és nagyon finom.

Ez a finom, kicsit csípős, pikáns, jalapeno paprikás kolbász igazi grill élményt varázsol és istenien passzol hozzá ez a túrós, sajtkrémes mártogatós.

Hozzávalók:

  • 25 dkg tehéntúró
  • 20 dkg krémsajt
  • 2 ek friss, aprított snidling
  • 1 tk friss kakukkfű
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csomag KOMETA jalapeno paprikás grillkolbász
  • 8 dkg vaj
  • 3 ek aprított petrezselyemzöld
  • 50 dkg újburgonya
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

Az újburgonyát megtisztítom, feldarabolom és enyhén sós vízben előfőzöm.

A túróhoz adom a krémsajtot, a zöldfűszereket, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és egy elektromos habverővel felhabosítom.

A kolbászokat tetszőlegesen bevagdosom és egy serpenyőben szép pirosra sütöm.

A vajat felolvasztom, hozzáadom az aprított petrezselyemzöldet, az előfőzött újburgonyát és megpirítom.

A kolbászokat, a pirított burgonyával és a zöldfűszeres túrókrémmel kínálom.

Elkészítési idő: 30 perc

1