Babos-kolbászos egytál

Nagyon szeretem a sültkolbászt és a babot is, így ez a recept nálam nagy kedvenc. Szuper egyszerű elkészíteni és nagyon finom.

Hozzávalók:

  • 1 csomag KOMETA jalapeno paprikás grillkolbász
  • 3 szál újhagyma
  • 80 dkg paradicsom
  • 70 dkg babkonzerv
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A kolbászokat bevagdosom és egy serpenyőben, kevés felforrósított zsiradékon körbepirítom, majd tányérra szedem.

A visszamaradt zsiradékon megpirítom a karikára vágott újhagymát, hozzáadom a feldarabolt paradicsomot, a lemosott, lecsepegtetett babot, sózom, borsozom, összekeverem, visszapakolom a tetejére az elősütött kolbászokat és 180 fokra előmelegített sütőben, lékeveréses fokozaton 20-25 perc alatt készre sütöm.

 

Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő