Krémsajtos omlettes szendvics

Imádom a szendvicseket turbózni és mindenféle újdonságot kitalálni. Ez a szendvics is szerintem egy szuper finomság! Süssétek!

Hozzávalók – 2 szendvicshez – :

  • 5 db tojás
  • 12,5 dkg Philadelphia original krémsajt
  • 4 szelet toast kenyér
  • saláta
  • paradicsom
  • sonka
  • ketchup
  • majonéz
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A tojást sózom, borsozom, hozzáadom a krémsajtot és alaposan kikeverem.

Egy zsiradékkal kikent serpenyőbe öntöm a felvert tojásos massza felét, beletszem a két szelt kenyeret, azonnal meg is fordítom, hogy mind a két fele tojásos legyen.

Közepes hőmérsékleten szép pirosra sütöm az alját, majd megfordítom az omlettet – a bele sült kenyérrel együtt -, az egyik kenyérszeletet megpakolom salátával, paradicsommal, sonkával, mehet rá ketchup, majonéz, majd két oldalról felhajtom a tojást, ráfordítom a másik szelet kenyérrel együtt, pár percet pirítom és el is készült.

 

Elkészítési idő: 15 perc