Hozzávalók – 2 szendvicshez -:
- 2 szelet toast kenyér
- 2 tojás
- 6 szelet KOMETA kemencés szeletelt sült fokhagymás karaj
- 5 dkg reszelt sajt
- 2 koktél paradicsom
- 2 marék aprított salátalevél
- Ízlés szerint só
Elkészítés:
A karajszeleteket megszórom sajttal és feltekerem. A tojásokat felverem.
Egy serpenyőt kikenek olvasztott vajjal, megpirítom rajta a kenyérszeletek egyik oldalát, majd megfordítom és kitolom a serpenyő két szélére, ellentétes irányba.
A kenyerek mellé sorakoztatom a feltekert karajt, leöntöm a felvert tojással, befedem fedővel és 2-3 perc alatt megsütöm.
Amikor már szép piros az alja, tányérra csúsztatom, befedem a serpenyővel, majd egy gyors mozdulattal átfordítom, hogy a serpenyő legyen alul, a tányér felül.
Ezt az oldalát is megpirítom, majd hosszában kettévágom, a kenyérre teszek paradicsomot, salátát, ráhajtom a karajos részt és el is készült.
Elkészítési idő: 10 perc
