Sajtos burgonyaropogós gofri sütőben

Kicsit hajaz a tócsnira, de nagyon jó benne, hogy gofrisütőben készül, olajszag nélkül és nincs benne liszt.

Hozzávalók:

  • 30 dkg sütni való burgonya
  • 1 tojás
  • 2 ek aprított, friss snidling
  • 12 dkg reszelt Ammerlander trappista sajt
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors

Elkészítés:

A burgonyát meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom a tojást, az aprított snidlinget, a reszelt sajtot, sózom borsozom és alaposan összekeverem.

A gofrisütőt megspriccelem olajjal, belekanalazom a burgonyás tojásos egyveleget és szép pirosra sütöm.

Ízlés szerint mártogatósokkal kínálom.

 

Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő

1