Ez a tócsni mind közül a legfinomabb és ami még plus jó, hogy nincs benne liszt!
Süssétek, nagyon finom!
Ha szereted az ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket akkor a GastroHobbi Receptkönyveket nagyon fogod szeretni!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT! Vagy szerezd be Recept- és desszertgyűjtőnket a család kedvenc receptjeinek!
Hozzávalók:
- 24 dkg karfiol
- 2 szál újhagyma
- 10 dkg mozzarella
- 3 dkg vaj
- 1 tojás
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A karfiolt és a mozzarellát nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, hozzáadom az apróra vágott újhagymát (én a zöldjét is bele szoktam aprítni), a tojást, az olvasztott vajat, sózom, borsozom, alaposan összekeverem.
A masszából kisebb golyókat formázok, sütőpapírral bélelt sütőlapra sorakoztatom és kilapítgatom.
200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 20 perc alatt készre sütöm. A sütési idő függ a tócsnik méretétől is.
Elkészítési idő: 30 perc
