Állások

A GastroHobbi Magyarország egyik legnagyobb és legnézettebb közösségi főzőcsatornája. Több mint 1,5 millió követőnk van közösségi oldalainkon.

Debreceni stúdiónkba keressük főzni jól tudók jelentkezését. A munka részmunkaidős. Az időbeosztásod rugalmas lesz. Főállás és egyetemi tanulmányok mellett végezhető,  az estek nagy részében szabadon választható időpontban 8:00 és 19:30 között belvárosi stúdiónkban a FÓRUM-tól 2 perc sétára.


A fő feladatod: Recepvideók készítése (főzés)


Az álláshoz tartozó elvárások:

Nem kell, hogy szakács légy, de:

Szeress és tudj jól főzni! Dolgozz igényesen, tudj követni receptleírást és az alapján elkészíteni ételeket. Legyél gyakorlott és magabiztos a konyhában. Légy talpraesett, és tudj önállóan dolgozni. A videókban általában csak a kezed fog látszani, ezért fontos, hogy a kezed mindig ápolt legyen. Szárnyaljon a fantáziád, legyenek ötleteid. Előny ha a közösségi oldalakon is otthonosan mozogsz.

Általában heti 2-3 étel elkészítése lesz a feladatod, amit önállóan kell végrehajtanod. Az alapanyagok beszerzése is te a feladatod lesz a kijelölt beszállítói partnertől.

Amit kínálunk:

  • versenyképes bérezés
  • rugalmas időbeosztás
  • modern munkakörnyezet

Jelentkezés:

E-mailben várjuk a jelentkezésed a varga.gergo@gastrohobbi.hu címre. Pár mondatban mutatkozz be, és küldj egy fényképes magyar nyelvű önéletrajzot is nettó órabér igény megjelöléssel.