fbpx

Vajas-fokhagymás laskás farfalle

Ezt a tésztaételt amilyen egyszerű elkészíteni, legalább annyira finom! Egyik kedvenc tésztám! Ha tudtok venni laskagombát, próbáljátok ki! Imádni fogjátok!

Ha szereted az ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket akkor   a GastroHobbi Receptkönyveket nagyon fogod szeretni! 

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT! Vagy szerezd be Recept- és desszertgyűjtőnket a család kedvenc receptjeinek!

Hozzávalók:

  • 30 dkg  laskagomba
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 ek vaj
  • 1 csokor friss petrezselyemzöld
  • 25dkg száraz farfalle tészta
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A tésztát a csomagoláson jelzettek szerint kifőzöm, leszűröm!

A gombát megtisztítom, a nagyobb darabokat ketté vágom, a felolvasztott vajon megpirítom, hozzáadom a finomra vágott fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, de ezekkel már nem pirítom tovább, csak összeforgatom, hozzákeverem a lecsepegtetett tésztát, sózom, borsozom és el is készült.

 

Elkészítési idő: 15 perc