Ezt a tésztaételt amilyen egyszerű elkészíteni, legalább annyira finom! Egyik kedvenc tésztám! Ha tudtok venni laskagombát, próbáljátok ki! Imádni fogjátok!
Ha szereted az ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket akkor a GastroHobbi Receptkönyveket nagyon fogod szeretni!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT! Vagy szerezd be Recept- és desszertgyűjtőnket a család kedvenc receptjeinek!
Hozzávalók:
- 30 dkg laskagomba
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 ek vaj
- 1 csokor friss petrezselyemzöld
- 25dkg száraz farfalle tészta
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A tésztát a csomagoláson jelzettek szerint kifőzöm, leszűröm!
A gombát megtisztítom, a nagyobb darabokat ketté vágom, a felolvasztott vajon megpirítom, hozzáadom a finomra vágott fokhagymát, az aprított petrezselyemzöldet, de ezekkel már nem pirítom tovább, csak összeforgatom, hozzákeverem a lecsepegtetett tésztát, sózom, borsozom és el is készült.
Elkészítési idő: 15 perc
