Hozzávalók:
- 50 dkg darálthús
- 1 tk só
- ½ tk őrölt feketebors
- ½ tk őrölt kömény
- 1 tk fokhagymapor
- 1 tk őrölt pirospaprika
- 10 dkg gauda sajt
- 3-4 hotdog kifli
- A feltétekhez ízlés szerint pirított hagyma, savanyú uborka, ketchup, mustár, majonéz
Elkészítés:
A darálthúst fűszerezem és alaposan átgyúrom.
Folpackra teszem a hús körülbelül negyedét vagy harmadát (attól függően mekkora kolbászokat szeretnék készíteni), majd vékonyra lapítom. A közepébe vágok néhány csík gauda sajtot és szorosan feltekerem és kis kolbászokat formázok a húsból.
Az előkészített sajtos kolbászt airfryerbe teszem és 195 fokon 18 perc alatt aranybarnára sütöm.
A sütési idő készülékenként eltérhet és függ a kolbászok méretétől is.
Végül összeállítom a hot dogokat, melyekbe ízlés szerint majonézt, savanyú uborka szeleteket, ketchupot, mustárt és pirított hagymát teszek a sajtos kolbász mellé.
Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő
🔥📣További receptekért, hasznos tippekért és kreatív ötletekért gyere, és csatlakozz
💥zárt AirFryer💥 csoportunkba👇