Póréhagymás-mustáros kacsaragu

Hozzávalók 4 személyre:

  • 4 kacsacomb
  • 4 szelet mangalica szalonna
  • 8 gerezd fokhagyma
  • 1 kg burgonya
  • 1 dl tej
  • negyed margarin
  • só, frissen őrölt fehér bors

Elkészítés:

A combokat alaposan megtisztítom, sózom, borsozom, beleteszem egy római tálba, rászórom az apróra vágott fokhagymát, ráteszem a szalonnát, lefedem a római tálat és kb. két óra alatt vajpuhára sütöm!

A krumplit meghámozom, kockára vágom, sós vízben megfőzöm.

Ha puhára főtt leszűröm, ráteszem a vajat a tejet és robotgéppel pépesítem, majd ha szükséges után sózom.

Jó étvágyat!

Elkészítési idő: kb. 2 óra

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük