Megint egy olyan bundázott hús receptet hozok Nektek, amit szerintem imádni fogtok és nagyon remélem, hogy hétvégén sokan elkészítitek majd, aztán meg jöhetnek az üzenetek, hogy imádta a család!
Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 1,5 dl főzőtejszín
- 20 dkg natúr krémsajt
- 2 tojás
- 5 ek finomliszt + a forgatáshoz
- Ízlés szerint só
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A tejszínt, a krémsajttal, a tojással és a sóval egy kézi habverő segítségével alaposan kikeverem, majd hozzáadom a lisztet és csomómentesre kavarom.
A csirkemellet szélesebb csíkokra vágom, megforgatom lisztben, majd a krémsajtos masszában és forró olajban, közepes hőmérsékleten, mind a két oldalát aranysárgára sütöm.
A megsült falatokat papírtörlőre szedem és hagyom, hogy felszívja a felesleges olajat.
Ízlés szerint krumplipürével, friss salátával kínálom.
Elkészítési idő: 25 perc
A receptet támogatta a Zewa Magyarország.
