Juhtúróval sült setéskaraj baconös-savanyúkáposztás burgonyával

Itt egy újabb szuper egyszerű és nagyon finom ünnepi fogás!

Hozzávalók:

  • 40 dkg KOMETA szeletelt sertéskaraj
  • 25 dkg juhtúró
  • 18 dkg KOMETA szeletel bacon
  • 60 dkg burgonya kockára vágva, megfőzve
  • 50 dkg savanyúkáposzta
  • 3 szál újhagyma
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors

Elkészítés:

A hússzeleteket sózom, borsozom, nem klopfolom, majd tetszőleges zsiradékon mind a két oldalát szép pirosra sütöm. Amikor megsült, megpakolom a tetejét juhtúróval, majd 10 percre 170 fokra előmelegített sütőbe teszem.

 

Egy serpenyőben megpirítom a felaprított bacont, hozzáadom a megfőtt burgonyát, kicsit együtt pirítom, végül mehet bele az átmosott, aprított savanyúkáposzta és készre párolom.

 

Amikor elkészült, hozzáadom a vékony karikára vágott újhagymát, ezzel már csak össze forgatom és a sült hússal kínálom.

 

 

Elkészítési idő: 50 perc

Ez a könyvbox a legszuperebb ajándékötlet, ha valakit receptkönyvvel lepnél meg!

Rendeld elő most!