Itt egy újabb szuper egyszerű és nagyon finom ünnepi fogás!
Hozzávalók:
- 40 dkg KOMETA szeletelt sertéskaraj
- 25 dkg juhtúró
- 18 dkg KOMETA szeletel bacon
- 60 dkg burgonya kockára vágva, megfőzve
- 50 dkg savanyúkáposzta
- 3 szál újhagyma
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors
Elkészítés:
A hússzeleteket sózom, borsozom, nem klopfolom, majd tetszőleges zsiradékon mind a két oldalát szép pirosra sütöm. Amikor megsült, megpakolom a tetejét juhtúróval, majd 10 percre 170 fokra előmelegített sütőbe teszem.
Egy serpenyőben megpirítom a felaprított bacont, hozzáadom a megfőtt burgonyát, kicsit együtt pirítom, végül mehet bele az átmosott, aprított savanyúkáposzta és készre párolom.
Amikor elkészült, hozzáadom a vékony karikára vágott újhagymát, ezzel már csak össze forgatom és a sült hússal kínálom.
Elkészítési idő: 50 perc
