Egy újabb sütőben sült bundáskenyér recept, ezúttal töltve! Isteni finom és szuper egyszerű elkészíteni! Próbáljátok ki, aztán pedig írjátok meg, hogy ízlett! 🙂
Hozzávalók:
- 4 tojás
- 5 szelet vajas toast kenyér
- 15 dkg KOMETA sertéspárizsi
- 20 dkg reszelt gouda sajt
- Ízlés szerint só
Elkészítés:
A tojásokat sóval alaposan felverem.
A kenyeret egy nyújtófával meglapítom, teszek rá párizsit, reszeltsajtot, szorosan feltekerem, megforgatom a felvert tojásba és egy vajjal kikent tűzálló tálba sorakoztatom az így elkészült tojásos tekercseket.
A tetejére ráöntöm a maradék, felvert tojást, megszórom a megmaradt reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütöm.
A sütési idő sütőnként változhat, függ a tekercsek méretétől és attól, hogy mennyire átsütve szeretjük a tojást!
Elkészítési idő: 30 perc
