Töltött bundáskenyér rolád sütőben sütve

Egy újabb sütőben sült bundáskenyér recept, ezúttal töltve! Isteni finom és szuper egyszerű elkészíteni! Próbáljátok ki, aztán pedig írjátok meg, hogy ízlett! 🙂

Hozzávalók:

  • 4 tojás
  • 5 szelet vajas toast kenyér
  • 15 dkg KOMETA sertéspárizsi
  • 20 dkg reszelt gouda sajt
  • Ízlés szerint só

Elkészítés:

A tojásokat sóval alaposan felverem.

 

A kenyeret egy nyújtófával meglapítom, teszek rá párizsit, reszeltsajtot, szorosan feltekerem, megforgatom a felvert tojásba és egy vajjal kikent tűzálló tálba sorakoztatom az így elkészült tojásos tekercseket.

 

A tetejére ráöntöm a maradék, felvert tojást, megszórom a megmaradt reszelt sajttal és 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt készre sütöm.

 

A sütési idő sütőnként változhat, függ a tekercsek méretétől és attól, hogy mennyire átsütve szeretjük a tojást!

 

 

Elkészítési idő: 30 perc

Ezt a receptkönyvünket imádni fogod!

A valaha volt legtöbb előrendelés erre a könyvünkre érkezett.

 Készletről, gyors szállítással azonnal küldjük.