Hozzávalók:
- 1 kg burgonya hámozva és felkockázva
- 35 dkg majonéz
- 40 dkg tejföl
- 1 tk magos dijoni mustár
- 1 tk pikáns krémes dijoni mustár
- 1 tk frissen facsart citromlé
- 2 csomag KOMETA KEMENCÉS SÜLT FOKHAGYMÁS KARAJ
- 1 kis fej lilahagyma
- Ízlés szerint só és őrölt fehérbors
Elkészítés:
A meghámozott, felkockázott, átmosott burgonyát enyhén sós vízben puhára főzöm, majd leszűröm és hagyom kihülni.
A majonézhez adom a tejfölt, a mustárt, a citromlevet, alaposan kikeverem, majd mehet bele a lecsepegtetett, kihült burgonya, összeforgatom, hozzáadom az apró kockára vágott KOMETA KEMENCÉS SÜLT FOKHAGYMÁS KARAJt, a hajszálvékony félkarikára vágott lilahagymát, óvatosan átkeverem és hűtőbe teszem.
Ízlés szerint frissen aprított petrezselyemzölddel, kaporral kínálom.
Elkészítési idő: 40 perc + hűtés
