Pikáns burgonyasaláta

Hozzávalók:

  • 1 kg burgonya hámozva és felkockázva
  • 35 dkg majonéz
  • 40 dkg tejföl
  • 1 tk magos dijoni mustár
  • 1 tk pikáns krémes dijoni mustár
  • 1 tk frissen facsart citromlé
  • 2 csomag KOMETA KEMENCÉS SÜLT FOKHAGYMÁS KARAJ
  • 1 kis fej lilahagyma
  • Ízlés szerint só és őrölt fehérbors

Elkészítés:

A meghámozott, felkockázott, átmosott burgonyát enyhén sós vízben puhára főzöm, majd leszűröm és hagyom kihülni.

 

A majonézhez adom a tejfölt, a mustárt, a citromlevet, alaposan kikeverem, majd mehet bele a lecsepegtetett, kihült burgonya, összeforgatom, hozzáadom az apró kockára vágott KOMETA KEMENCÉS SÜLT FOKHAGYMÁS KARAJt, a hajszálvékony félkarikára vágott lilahagymát, óvatosan átkeverem és hűtőbe teszem.

 

Ízlés szerint frissen aprított petrezselyemzölddel, kaporral kínálom.

 

Elkészítési idő: 40 perc + hűtés

Ez a könyvbox a legszuperebb ajándékötlet, ha valakit receptkönyvvel lepnél meg!

Rendeld elő most!