Ezeknek a bundázott húsoknak mindig nagy sikere van, így most hozok nektek megint egy újat és ezúttal csirkecombbal készült, így nagyon finom szaftos.
Hozzávalók:
- 2 tojás
- 1 tk őrölt fűszerpaprika
- 1 kk őrölt fokhagyma por
- 0,5 dl tej
- 2 ek liszt + 4 ek a forgatáshoz (tehetünk bele kukoricalisztet is azzal még finomabb)
- 50 dkg csirkecomb filé
- Ízlés szerint só és fehérbors
- tetszőleges zsiradék a sütéshez
Elkészítés:
A csirkecombot falatnyi darabokra vágom.
A tojást összekeverem a fűszerpaprikával, a fokhagymával, a tejjel és a lisztel. Ebbe a masszába forgatom a húst, lecsepegtetem, majd megforgatom lisztbe és forró olajban szép pirosra sütöm.
Ízlés szerint krumplipürével, friss salátával kínálom.
Elkészítési idő: 30 perc
