Csirkefalatok pikáns bundában

Ezeknek a bundázott húsoknak mindig nagy sikere van, így most hozok nektek megint egy újat és ezúttal csirkecombbal készült, így nagyon finom szaftos.

Hozzávalók:

  • 2 tojás
  • 1 tk őrölt fűszerpaprika
  • 1 kk őrölt fokhagyma por
  • 0,5 dl tej
  • 2 ek liszt + 4 ek a forgatáshoz (tehetünk bele kukoricalisztet is azzal még finomabb)
  • 50 dkg csirkecomb filé
  • Ízlés szerint só és fehérbors
  • tetszőleges zsiradék a sütéshez

Elkészítés:

A csirkecombot falatnyi darabokra vágom.

A tojást összekeverem a fűszerpaprikával, a fokhagymával, a tejjel és a lisztel. Ebbe a masszába forgatom a húst, lecsepegtetem, majd megforgatom lisztbe és forró olajban szép pirosra sütöm.

Ízlés szerint krumplipürével, friss salátával kínálom.

 

Elkészítési idő: 30 perc

Ez a könyvbox a legszuperebb ajándékötlet, ha valakit receptkönyvvel lepnél meg!

Rendeld elő most!