Nincs az a bolti vajkrém vagy szendvicskrém ami képes überelni ezt a házilag is egyszerűen elkészíthető finomságot. Melegen és hidegen is egyaránt fogyasztható. én frissen, melegen mindig befalatozok belőle, majd beteszem a hűtőbe és amíg van folyamatosan rájárok. Télen rendszeresen készítem és szinte mindig van a hűtőben belőle.
Hozzávalók:
- 4 fej fokhagyma
- 20 dkg vaj
- 3 friss rozmaringág
- KOMETA KEMENCÉS SÜLT CSIRKEMELL SONKA
- Ízlés szerint só
Elkészítés:
A fokhagymát gerezdekre szedem, megpucolom, majd egy hőálló tálba teszem. Hozzáadom a kisebb kockákra vágott vajat, a rozmaringot, sózom, majd 220 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütöm.
Akár melegen, akár kihűtve fogyaszthatjuk egy szelet friss kenyérre vagy pirítósra kenve , egy-egy szelet KOMETA KEMENCÉS SÜLT CSIRKEMELL SONKÁVAL, friss zöldségekkel remek vendégváró falatkák készíthetők.
Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő
