Sült fokhagymás szendvics

Nincs az a bolti vajkrém vagy szendvicskrém ami képes überelni ezt a házilag is egyszerűen elkészíthető finomságot. Melegen és hidegen is egyaránt fogyasztható. én frissen, melegen mindig befalatozok belőle, majd beteszem a hűtőbe és amíg van folyamatosan rájárok. Télen rendszeresen készítem és szinte mindig van a hűtőben belőle.

Hozzávalók:

  • 4 fej fokhagyma
  • 20 dkg vaj
  • 3 friss rozmaringág
  • KOMETA KEMENCÉS SÜLT CSIRKEMELL SONKA
  • Ízlés szerint só

Elkészítés:

A fokhagymát gerezdekre szedem, megpucolom, majd egy hőálló tálba teszem. Hozzáadom a kisebb kockákra vágott vajat, a rozmaringot, sózom, majd 220 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt készre sütöm.

 

Akár melegen, akár kihűtve fogyaszthatjuk egy szelet friss kenyérre vagy pirítósra kenve , egy-egy szelet KOMETA KEMENCÉS SÜLT CSIRKEMELL SONKÁVAL, friss zöldségekkel remek vendégváró falatkák készíthetők.

 

Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő