Sajtos tarjás buci

Ezek a gyorsan kész finomságok mindig jó szolgálatot tesznek. Kimondottan nagyon szeretem ehhez a recepthez az élesztős leveles tésztát, mert egy nagyon finom álagot ad az elkészült ételnek. Finoman roppanós és mégis pihe puha és ezzel a tarja-sajt kombinációval nagyon finom.

Próbáljátok ki, szerintem szeretni fogjátok. 🙂

Hozzávalók:

  • 1 csomag élesztős leveles tészta
  • 1 csomag KOMÉTA KEMENCÉS SÜLT TARJA
  • 20 dkg sajt

Elkészítés:

A sajtot 8 egyenlő csíkra vágom.

 

A leveles tésztát 8 téglalapra vágom, picit kézzel hosszába megnyújtom, mindegyikbe teszek egy-egy szelet tarját kettévágva, egy-egy csík sajtot, a tészta egyik végét ráhajtom és spriálba feltekerem.

 

A feltekert bucikat sütőpapírral bélelt sütőlemezre sorakoztatom úgy, hogy a felhajtott végei alulra kerüljenek, megspriccelem vízzel, ízlés szerint megszórhatjuk egész köménnyel, szezámmaggal és 200 fokra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt készre sütöm.

 

Elkészítési idő: 30 perc