Tuti húsmentes tipp a rohanó hétköznapokra: csupán néhány hozzávaló, és pillanatok alatt elkészülhet a vacsora!
Hozzávalók:
- 2 ek. Monini Olívaolaj
- 50 dkg szeletelt gomba
- 40 dkg Rummo fusilli
- 30 dkg piros és sárga koktélparadicsom
- 1 marék friss bazsalikom
- 1 ek. paradicsompüré
- 1 db mozzarella golyó (100 g mini mozzarella golyó)
- 8 dl alaplé
- Ízlés szerint só, bors
Elkészítés:
Egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon, az olívaolajon a szeletelt gombát megpirítom, majd kiszedem.
A fusillit a serpenyőbe teszem, majd hozzáöntöm a koktélparadicsomot, a bazsalikomot, a pirított gombát, a paradicsompürét és a mozzarellát. Ízlés szerint sózom, borsozom, majd felöntöm az alaplével.
Közepes hőmérsékleten, fedő alatt kb. 15 perc alatt készre főzöm, vagy amíg a tészta megpuhul, és az alaplé nagy része elpárolog. Időnként megkeverem, hogy a tészta ne ragadjon le.
Elkészítési idő: 25 perc
