Gyors One Pot

Tuti húsmentes tipp a rohanó hétköznapokra: csupán néhány hozzávaló, és pillanatok alatt elkészülhet a vacsora!

Hozzávalók:

  • 2 ek. Monini Olívaolaj
  • 50 dkg szeletelt gomba
  • 40 dkg Rummo fusilli
  • 30 dkg piros és sárga koktélparadicsom
  • 1 marék friss bazsalikom
  • 1 ek. paradicsompüré
  • 1 db mozzarella golyó (100 g mini mozzarella golyó)
  • 8 dl alaplé
  • Ízlés szerint só, bors

Elkészítés:

Egy nagyobb serpenyőben, közepes lángon, az olívaolajon a szeletelt gombát megpirítom, majd kiszedem.

A fusillit a serpenyőbe teszem, majd hozzáöntöm a koktélparadicsomot, a bazsalikomot, a pirított gombát, a paradicsompürét és a mozzarellát. Ízlés szerint sózom, borsozom, majd felöntöm az alaplével.

Közepes hőmérsékleten, fedő alatt kb. 15 perc alatt készre főzöm, vagy amíg a tészta megpuhul, és az alaplé nagy része elpárolog. Időnként megkeverem, hogy a tészta  ne ragadjon le.

 

Elkészítési idő: 25 perc