Sült camembert áfonyás-diós koszorúval

Hozzávalók:

  • camambert sajt
  • dió
  • leveles tészta
  • áfonya lekvár
  • méz
  • friss rozmaring
  • szárított rozmaring

Elkészítés:

A leveles tésztát kicsomagolás után megkenem az áfonyalekvárral, diót szórok rá majd feltekerem. Az így kapott tekercset hosszában kettévágom és összefonom, koszorúalakba hajtom, majd air fryer készülékben 180 fokon 15 perc alatt készre sütöm.

Amíg a tészta sül, a camambert sajtot kettévágom, és a belsejét megcsurgatom mézzel, megszórom rozmaringgal. Visszateszem a tetejét, amiből éles kés segítségével csillag formát vágok ki. A mélyedésbe áfonyalekvárt teszek majd tört dióval megszórom, és az air fryerben 170 fokon, 8 perc alatt  megolvasztom. 

Ha megsült a tészta és kicsit megolvadt a sajt, a camambertet a tésztakoszorúnk közepébe helyezem, így tálalom.

Elkészítési idő: 45 perc