Fahéjas-habos krémes csiga

Hozzávalók:

  • 1 cs leveles tészta
  • 5 ek fahéj
  • 5 ek cukor
  • 2,5 dl tej
  • 2,5 dl habtejszín
  • 1/2 cs főzés nélküli pudingpor

Elkészítés:

A leveles tésztát kitekerem és megszórom a cukros fahéjjal. Feltekerem, 4 részre vágom és azt 5 részre, majd a videóban szereplő módon virágot formázok belőle.

180 fokon 20 perc alatt air fryerben készre sütöm.

A sütési idő készülékenként változhat és függ a „csigák” vastagságától is.

A krémhez a hideg tejben elkeverem a pudingot, majd a habtejszínt és kemény habbá verem. Amikor kicsit hűlt a tészta, habzsák segítségével  megtöltöm a krémmel, ráhelyezem a tetejét és gyümölcsöt rátéve tálalom.

Elkészítési idő: 30 perc

🔥📣További receptekért, hasznos tippekért és kreatív ötletekért gyere, és csatlakozz
💥zárt AirFryer💥 csoportunkba👇

Csatlakozok!