Hozzávalók:
- 85 dkg burgonya
- 2 db közepes répa reszelve
- 1 db lilahagyma
- 2-3 db csemegeuborka
- 3 ek kukorica
- 1 csomag KOMETA fokhagymás karaj
- 1 csokor friss petrezselyem
- 22 dkg majonéz
- 2 ek mustár
- 1 dl olívaolaj
- 1 tk fokhagymapor
- Ízlés szerint só, frissen őrölt tarkabors
Elkészítés:
A megtisztított burgonyát apró kockákra vágom, enyhén sós vízben puhára főzöm, leszűröm és hagyom kihűlni.
A majonézt fűszerezem, hozzáadom a mustárt és az olívaolajat és alaposan kikeverem.
Egy nagyobb tálba teszem a főtt burgonyát, a reszelt sárgarépát, a kukoricát, aprított lilahagymát, apró kockára vágott csemegeuborkát, a csíkokra vágott fokhagymás karajt és a frissen aprított petrezselyemzöldet is. Leöntöm az előkészített majonézes szósszal és átforgatom vele a salátát.