fbpx

Gombás csirkefasírt sütőben sütve

Mostanság előszeretettel készítem sütőben azokat az ételeket, amiket jellemzően bő olajban szokás sütni.

Most egy felturbózott, isteni finom fasírt receptet hoztam Nektek, amit remélem sokan megszerettek majd.

Hozzávalók:

  • 30 dkg csirkemell
  • 2 tojás
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg barna csiperke
  • 10 dkg köles megfőzve –
  • 1 ek aprított petrezselyemzöld
  • 3 ek teljes kiőrlésű rizsliszt
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A csirkemellet apróra vágom, a gombát nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem és összekeverem az összes alapanyaggal és fűszerekkel.

Tetszőleges méretű pogácsákat formálok a masszából, meghempergetem zsemlemorzsában és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatom.

180 fokra előmelegített sütőben, 40 perc alatt készre sütöm. A sütési idő függ a fasírtok méretétől is.

 

Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük