Ha szeretnél még több egyszerűen, finomat, hétköznapi receptet RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel a GastroHobbi Receptkönyvet!
Nem feltétlenül szereti mindenki a habos, krémes sütiket, így most hoztam Nektek egy tőlünk megszokott, egyszerűen finomat receptet, ami elronthatatlan.
Csak összekeverjük, kisütjük, megszórjuk fahéjas porcukorral és már lehet is falatozni!
Hozzávalók:
- 20 dkg natúr joghurt
- 2 tojás
- csipet só
- 1 mk vanília
- 1 ek cukor
- reszelt citromhéj – ízlés szerint-
- 17 dkg liszt
- 7 g sütőpor
Elkészítés:
A hozzávalókat alaposan kikeverem, olajat forrósítok és egy fagyikanállal, vagy sima kanállal beleszaggatom a masszát! Közpes hőmérsékleten, aranysárgára sütöm, papírtörlőre szedem.
Fahéjjas porcukorral megszórva kínálom!
Elkészítési idő: 30 perc
![DA0BF509-8CF3-43F3-A1A0-CDD8D7AAC7F8](https://gastrohobbi-hu.b-cdn.net/wp-content/uploads/2019/12/DA0BF509-8CF3-43F3-A1A0-CDD8D7AAC7F8-768x1024.jpg)