Mivel nem volt itthon kenyér a reggeli rántottához meg tojássem volt hozzá csak egy, így újratervezés és készült egy isteni lepény!
Jó szívvel ajánlom Nektek is kipróbálásra, mert nálunk nagy sikere volt, pikk-pakk elfogyott.
Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!
Hozzávalók:
- 12 dkg liszt (a gm verzió Spar FeeFrom gm lisztekverékkel készült)
- 1 tojás
- fél vöröshagyma
- 2 dl tej
- 12 dkg reszelt trappista
- 1 kk sütőpor
- 10 dkg kolbász
- Ízlés szerint só, frissen őrölt tarkabors és aprított petrezselyemzöld
Elkészítés:
A vöröshagymát és a kolbászt nagy lukú sajtreszelőn lereszelem, összekeverem az összes többi hozzávalóval és egy kivajazott/zsírozott serpenyőbe öntöm.
180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton 20 perc alatt készre sütöm. A sütési idő sütőnként eltérhet. Végezzünk tűpróbát.
Nagyon jól illett hozzá a tejföl, mi azzal falatoztuk.
Jó étvágyat kívánok!
Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő
