Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!
Ismét nem egy óriási újdonságot hoztam, inkább az ötletadás a cél. Kb. 3 éve nem készítettem már pudinggal gyümölcslevest, mert inkább a tejföllel habart meggylevest szoktam főzni, de most tejföl már nem volt itthon, vaníliás puding meg valahogy mindig terem a kamrába és nem is használom gyakran, így készült ma ebédre ez a finom leveske!
Hozzávalók:
- 2 alma
- fél üveg magozott meggybefőtt
- Ízlés szerint szilva befőtt
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 dl tej
- Ízlés szerint méz, fahéj, szegfűszeg
Elkészítés:
Az almát meghámozom, felkockázom, vízben megfőzöm. Mikor már puhul az alma, hozzáadom a többi gyümölcsöt, az ízesítőket, fűszereket, a tejjel kikevert pudingport és kiforralom. A víz mennyisége attól függ, mennyire szeretnénk sűrűre a levest.
Ízlés szerint melegen vagy hidegen kínálom.
Elkészítési idő: 15 perc
![F626C9B4-F2CD-42D2-8D4F-96AB03F146F5](https://gastrohobbi-hu.b-cdn.net/wp-content/uploads/2020/03/F626C9B4-F2CD-42D2-8D4F-96AB03F146F5-768x1024.jpg)