Sajtos-kolbászos-tojásos melegszendvics

Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!

 

Ez a szendvics tipikus esete a “csináljunk valami reggelit abból, amit a hűtőbe találunk, de ne tartson sokáig!”

… és mivel nagyon jól sikerült, gondoltam megsoztom Veletek, hogy Ti is el tudjátok készíteni!

Ha beújítanál néhány konyhai eszközt, nézz szét webshopunkba, ahol csak és kizárólag kipróbált és általam is használt és szeretett termékek között válogathatsz! ITT!

Hozzávalók:

  • 10 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg kolbász
  • 2 szelet kenyér
  • 2 tojás
  • ízlés szerint só

Elkészítés:

A kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal.

A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis “falat építek” a sajtos kolbászos keverékből és ennek a közepébe ütök kenyerenként egy-egy felvert tojást.

180 fokra előmelegített sütőben, 12 – 15 perc alatt készre sütöm. A sütési idő sütőnként változhat!

 

Elkészítési idő: 20 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.