Ez a szendvics tipikus esete a „csináljunk valami reggelit abból, amit a hűtőbe találunk, de ne tartson sokáig!”
… és mivel nagyon jól sikerült, gondoltam megosztom Veletek, hogy Ti is el tudjátok készíteni!
Hozzávalók:
- 10 dkg reszelt sajt
- 10 dkg kolbász
- 2 szelet kenyér
- 2 tojás
- ízlés szerint só
Elkészítés:
A kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal.
A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis „falat építek” a sajtos kolbászos keverékből és ennek a közepébe ütök kenyerenként egy-egy felvert tojást.
180 fokra előmelegített sütőben, 12 – 15 perc alatt készre sütöm. A sütési idő sütőnként változhat!
Elkészítési idő: 20 perc
![186045D4-460F-425D-B6D3-7714F34C21B8](https://gastrohobbi-hu.b-cdn.net/wp-content/uploads/2020/03/186045D4-460F-425D-B6D3-7714F34C21B8-768x1024.jpg)