Sajtos-kolbászos-tojásos melegszendvics

Ez a szendvics tipikus esete a „csináljunk valami reggelit abból, amit a hűtőbe találunk, de ne tartson sokáig!”

… és mivel nagyon jól sikerült, gondoltam megosztom Veletek, hogy Ti is el tudjátok készíteni!

Hozzávalók:

  • 10 dkg reszelt sajt
  • 10 dkg kolbász
  • 2 szelet kenyér
  • 2 tojás
  • ízlés szerint só

Elkészítés:

A kolbászt apró kockákra vágom, össze keverem a reszelt sajttal.

A kenyereket sütőpapírral bélelt tepsire teszem, a közepüket benyomkodom. A kenyér szélére, körbe egy kis „falat építek” a sajtos kolbászos keverékből és ennek a közepébe ütök kenyerenként egy-egy felvert tojást.

180 fokra előmelegített sütőben, 12 – 15 perc alatt készre sütöm. A sütési idő sütőnként változhat!

 

Elkészítési idő: 20 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük