Ha még nincs saját receptgyűjtőd, amibe a kedvenc receptjeidet írod, akkor ITT szerezz be egyet!
Nem tudom, mennyire tudjátok, de a lilakáposzta egy igazi vitamin bomba és ha nyersen fogyasztjuk, minden értékes vitamin és a magas antioxidáns tartalma bejut a szervezetünkbe!
Egy nagyon egyszerű és mégis nagyon finom saláta receptet hozok most nektek. készítsétek el, tegyétek be a hűtőbe és egész héten lesz mit ropogtatni.
Hozzávalók:
- 1 közepes fej lilakáposzta
- 2 ek olívaolaj
- 2 ek tárkonyecet vagy almaecet
- 2 tk só
Elkészítés:
A káposztát egy jó éles késsel, hajszálvékonyra felaprítom, sózom, meglocsolom az ecettel és az olajjal, alaposan összekeverem és jól záródó edényben, hűtőbe teszem.
Elkészítési idő: 15 perc
