Ezt az ételt nagyon fogjátok szeretni. Szuper egyszerű elkészíteni és nagyon finom.
Ez a finom, kicsit csípős, pikáns, jalapeno paprikás kolbász igazi grill élményt varázsol és istenien passzol hozzá ez a túrós, sajtkrémes mártogatós.
Hozzávalók:
- 25 dkg tehéntúró
- 20 dkg krémsajt
- 2 ek friss, aprított snidling
- 1 tk friss kakukkfű
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csomag KOMETA jalapeno paprikás grillkolbász
- 8 dkg vaj
- 3 ek aprított petrezselyemzöld
- 50 dkg újburgonya
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
Az újburgonyát megtisztítom, feldarabolom és enyhén sós vízben előfőzöm.
A túróhoz adom a krémsajtot, a zöldfűszereket, a zúzott fokhagymát, sózom, borsozom és egy elektromos habverővel felhabosítom.
A kolbászokat tetszőlegesen bevagdosom és egy serpenyőben szép pirosra sütöm.
A vajat felolvasztom, hozzáadom az aprított petrezselyemzöldet, az előfőzött újburgonyát és megpirítom.
A kolbászokat, a pirított burgonyával és a zöldfűszeres túrókrémmel kínálom.