A kiválasztott termék a kosárba került!

Tedd bele most Receptgyűjtő könyvünket is, és a teljes árból 50% kedvezményt adunk.

Serpenyős melegszendvics - GastroHobbi

Serpenyős melegszendvics

A szendvcseket mindig szeretitek és jól is jön a változatosság, így most megnt hozok Nektek egy szuper ötletet!

Hozzávalók – 2 szendvicshez -:

  • 2 szelet toast kenyér
  • 2 tojás
  • 6 szelet KOMETA kemencés szeletelt sült fokhagymás karaj
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 2 koktél paradicsom
  • 2 marék aprított salátalevél
  • Ízlés szerint só

Elkészítés:

A karajszeleteket megszórom sajttal és feltekerem. A tojásokat felverem.

 

Egy serpenyőt kikenek olvasztott vajjal, megpirítom rajta a kenyérszeletek egyik oldalát, majd megfordítom és kitolom a serpenyő két szélére, ellentétes irányba.

A kenyerek mellé sorakoztatom a feltekert karajt, leöntöm a felvert tojással, befedem fedővel és 2-3 perc alatt megsütöm.

 

Amikor már szép piros az alja, tányérra csúsztatom, befedem a serpenyővel, majd egy gyors mozdulattal átfordítom, hogy a serpenyő legyen alul, a tányér felül.

 

Ezt az oldalát is megpirítom, majd hosszában kettévágom, a kenyérre teszek paradicsomot, salátát, ráhajtom a karajos részt és el is készült.

 

Elkészítési idő: 10 perc