Kicsit hajaz a tócsnira, de nagyon jó benne, hogy gofrisütőben készül, olajszag nélkül és nincs benne liszt.
Hozzávalók:
- 30 dkg sütni való burgonya
- 1 tojás
- 2 ek aprított, friss snidling
- 12 dkg reszelt Ammerlander trappista sajt
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarkabors
Elkészítés:
A burgonyát meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom a tojást, az aprított snidlinget, a reszelt sajtot, sózom borsozom és alaposan összekeverem.
A gofrisütőt megspriccelem olajjal, belekanalazom a burgonyás tojásos egyveleget és szép pirosra sütöm.
Ízlés szerint mártogatósokkal kínálom.
Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő
![343385150_258386833348686_2668825404518204153_n](https://gastrohobbi-hu.b-cdn.net/wp-content/uploads/2023/05/343385150_258386833348686_2668825404518204153_n-683x1024.jpeg)