Hozzávalók:
- 250 g száraztészta
- só
- 100 g szalonna
- 100 g sonka
- 2 tojás
- 300 ml tej
- 200 g joghurt
- 200 g reszelt sajt
- olívaolaj
Elkészítés:
Vékony darabokra felvágom a bacont és egy felforrósított serpenyőbe lepirítom, majd hozzáadom a felvágott sonkát is és együtt tovább sütöm.
Amíg a sonka és a bacon pirul, egy tálba elkeverem a tojást, tejet, natúr joghurtot és sót.
Amikor a bacon és sonka kész, egy serpenyő alját kiolajozom és rétegezem az előre megfőtt tésztát, majd a bacont és sonkát, ezt követően pedig jöhet a reszelt sajt. Így haladok, amíg az összes hozzávalóm el nem fogy.
Az utolsó réteg sajtra öntöm az előre elkészített tejes keveréket, 180 fokon 25 percig sütőben sütöm, majd tálalom.