Hozzávalók:
- 4 db tarjaszelet
- 200 g savanyú káposzta
- 1 db vöröshagyma
- 2 db alma
- 2 db burgonya
- 100%-os Sira Gyümölcslé Manufaktúra almalé
- só
- bors
- 2 tk fűszerkömény
- vaj
Elkészítés:
Egy vajjal kikent hőálló tálba halmozom a savanyú káposztát, adok hozzá fűszerköményt, félkarikára vágott vöröshagymát és összeforgatom.
Majd mehetnek rá az alma hasábok, kockára vágott burgonya, végül a tetejére a befűszerezett tarja szeletek.
Felöntöm 0,5-1 dl almalével, befedem benedvesített sütőpapírral és sütőben készre sütöm.
100%-os Sira natúr almalevet használtam, aminek alapanyagát, a jonatán almát saját gyümölcsösükben termelték, tartósítószer-,adalék-, és hozzáadott cukormentes.
Elkészítési idő: 50 perc
