Hozzávalók:
- 4 szelet bacon
- 2+2 szelet Ammerländer fokhagymás sajt
- 2 db tojás
- 2 szelet toast kenyér
- 2 db salátalevél
- 2 szelet paradicsom
- Ízlés szerint majonéz, ketchup
Elkészítés:
A baconöket egy felforrósított serpenyőbe teszem, elkezdem megsütni. Ha az egyik oldaluk megsült, átfordítom, teszek rá 2 szelet sajtot. 2 tojást felverek és a bacon mellé csorgatom. Belemártom a kenyérszeleteket és a sajtokra helyezem őket, majd átfordítom az egészet.
A baconökre helyezek szintén 2 szelet sajtot, a salátaleveleket, majd a paradicsomkarikákat. Mehet rá ízlés szerint ketchup és majonéz. Oldalról felhajtom a sült tojást, és összefordítom a 2 kenyérszeletet.
Elkészítési idő: 15 perc
