Rakott bundáskenyér

Folytatva a hogyan készítsünk egyszerűen, gyorsan, finomat sütő nélkül kampányunkat, ismét egy szuper receptet hoztam Nektek!

Szerintem nem vagyok egyedül azzal, hogy bundáskenyér, bármikor, bárhol, bármilyen! Egy ideje már előszeretettel készítem az olajba sütött verzió helyett a sütős változatot, ami amellett, hogy nagyon finom, egészségesebb is.

A gyors és ínycsiklandóan ropogós falatok Samsung HOTBLAST mikrohullámú sütővel készültek.

Hozzávalók:

4 tojás

3 ek görög joghurt

1 ek aprított póréhagyma

4 szelet kenyér

2 nagy szelet sonka

15 dkg reszelt sajt

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A tojást kikeverem a joghurttal, az aprított póréhagymával, a sóval és a borssal.

Egy tűzálló tálat kikenek olívaolajjal és ebbe helyezek két szelet, tojásos masszába beleforgatott kenyeret, arra mehetnek a sonkaszeletek, a reszelt sajt fele, megint két szelet masszával átitatott kenyér, majd a maradék tojásos, joghurtos öntettel meglocsolom, a tetejét megszórom a maradék sajttal.

180 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütöm.

 

Elkészítési idő: 25 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük