Camemberttel töltött csirkemell bacon köntösben

Ismét egy nagyon egyszerű és nagyon finom receptötletet hoztam Nektek, amit ha egy könnyen elkészíthető finomságra vágytok, akár az ünnepi asztalra is elkészíthettek, méltán megállja a helyét.

 

A gyors és ínycsiklandóan ropogós falatok Samsung HOTBLAST mikrohullámú sütővel készültek, melynek köszönhetően, minimális zsiradékkal isteni sültkrumpli készíthető.

Hozzávalók:

30 dkg csirkemell filé

12 dkg camembert

6 szelet bacon

Ízlés szerint só

 

A körethez:

5 közepes méretű burgonya

2 ek olívaolaj

2 gerezd zúzott fokhagyma

Ízlés szerint frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A burgonyát meghámozom, feldarabolom, megmosom, majd papírtörlővel szárazra törlöm. Bedörzsölöm az olívaolajjal, a borssal, szétoszlatom rajta a zúzott fokhagymát és a Slim Fry fokozaton ropogósra sütöm.

Amíg sül a burgonya, előkészítem a csirketekercseket. A csirkemellet felszeletelem, enyhén megklopfolom, sózom, szeletenként belecsavarok két darabka camembert sajtot, az egészet beletekerem két szelet baconbe és ha megsült a burgonya, 180 fokon, 25 perc alatt a tekercseket is megsütöm.

Ízlés szerint friss salátát kínálok hozzá!

 

Elkészítési idő: 45 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük