A fűszerpaprika magolaj megújítja a magyar konyhát

A dupla paprikás szaftos karaj receptünk után sokan érdeklődtetek a fűszerpaprika magolaj iránt, így gondoltam hozok nektek róla néhány információt, összefoglalva az általam legfontosabbnak tartott dolgokat, amiért gyorsan megkedveltem ezt a széles körűen felhasználható, rendkívül egészséges alapanyagot.

A Rubin fűszerpaprika magolaj 100%-ban válogatott, vegyszermentes fűszerpaprika magból készül, hideg sajtolásos eljárással, aminek köszönhetően beltartalma értékes marad.

Ami a főzést illeti, remek pácalap, salátaolaj és zsiradékként is nagyon jól használható, mert a fűszerpaprikával ellentétben nem ég meg, nem válik keserűvé.

A magyaros ételek egyik legpraktikusabban használható alapanyaga, akár a fűszerpaprikát is kiválthatjuk vele, de igazán nagyot akkor üt, ha együtt használjuk.

Nagyszerű, letisztult, paprikás ízt kölcsönöz az ételeknek és ami nagy előnye, hogy a főzés bármely szakaszában használhatjuk és akár utólag is az ételhez adhatjuk, ha mondjuk szeretnénk még egy kis színt adni annak a borsólevesnek vagy utólag „becsípőznénk”, mert az édes mellett csípős változatban is elérhető.

…és a főzésen túl lássuk, hogy miért is egészséges tápanyag:

Antioxidánsokban, A- és E-vitaminban gazdag
Omega6 és lanolinsav tartalmának köszönhetően hozzájárul a normál vérkoleszterinszint fenntartásához.
Fenntieken túl luteint, zeaxantint és B-karotint tartalmaz, melynek köszönhetően támogatja a szemünk egészséges működését, védi látásunkat.

Én nagyon megkedveltem ezt a számomra új, gyönyörű, rubin vörös olajat, így jó szívvel ajánlom Nektek is kipróbálásra.

Megvásárolhatjátok közvetlenül a gyártó webáruházában: https://www.rubinpaprika.hu/magolajok

…vagy keressétek az alábbi viszonteladóknál: https://www.rubinpaprika.hu/viszontleadoink

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük