Volt már itt a tócsninak minden féle változata, de sajttal töltött még nem, így most hoztam Nektek erre is egy receptet és nem mással lett párosítva, mint az isteni brokkolival.
Ha nem szeretitek a brokkolit, akkor is próbáljátok ki, mert hátha most lesz kedvenc, illetve ajánlom még karfiollal is.
Hozzávalók:
40 dkg brokkoli
2 tojás
1 gerezd fokhagyma
3 ek rizsliszt
6 szelet Medve Szeletem -könnyed íz- sajt
Ízlés szerint só és fehér bors
Elkészítés:
A brokkolit nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem, összekeverem a tojással, reszelt fokhagymával, fűszerekkel és a rizsliszttel.
Egy serpenyőt felforrósítok – ha szükséges teszek bele némi zsiradékot- kanállal kisebb halmokat teszek bele a masszából, amit kilapítgatok, mind a két oldalát aranysárgára sütöm, majd teszek rá egy szelet sajtot és ráfordítok egy másik tócsnit.
Fokhagymás-tejfölös mártogatóssal kínálom.
Elkészítési idő: 25 perc