Sajtos-gombás grillszendvics

Ha Te is szeretnél egy grillserpenyőt, nézd meg ITT amit én használok!

 

Volt már egy-két – valójában ennél sokkal több- nagy húzásom szendvics fronton, amikor is sikerült olyan egyszerűen, gyors finomságokat kreálni, kenyér, sajt és egy kis ez meg az felhasználásával, amit több millióan szerettetek és bevallom őszintén, hogy ezzel a recepttel is ez a célom, hogy nagyon szeressétek és nagyon sokan készítsétek el, mert amellett, hogy nagyon egyszerű, eszméletlen finom.

Hozzávalók:

-2 szendvicshez-

2 ek olívaolaj

1 kis fej vöröshagyma

20 dkg barna csiperke

2 ek aprított petrezselyemzöld

1 gerezd fokhagyma

4 szelet toast kenyér

8 szelet sajt

5 dkg vaj

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A finomra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinsztelem, majd hozzá adom a szeletekre vágott gombát, a fűszereket, a petrezselyemzöldet, felpirítom és legvégén mehet bele a zúzott fokhagyma. Ezzel már csak átforgatom és kész is.

A kenyérszeleteket megvajazom, grillserpenyőben megpirítom, majd az egyik felére teszek 2 szelet sajtot, erre ráhalmozom a gombás ragut amit ismét két szelet sajt követ, befedem a másik szelet kenyérrel, összepirítom, hogy a sajt megolvadjon és forrón kínálom.

 

Elkészítési idő: 10 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük