Ha Te is szeretnél egy grillserpenyőt, nézd meg ITT amit én használok!
Volt már egy-két – valójában ennél sokkal több- nagy húzásom szendvics fronton, amikor is sikerült olyan egyszerűen, gyors finomságokat kreálni, kenyér, sajt és egy kis ez meg az felhasználásával, amit több millióan szerettetek és bevallom őszintén, hogy ezzel a recepttel is ez a célom, hogy nagyon szeressétek és nagyon sokan készítsétek el, mert amellett, hogy nagyon egyszerű, eszméletlen finom.
Hozzávalók:
-2 szendvicshez-
2 ek olívaolaj
1 kis fej vöröshagyma
20 dkg barna csiperke
2 ek aprított petrezselyemzöld
1 gerezd fokhagyma
4 szelet toast kenyér
8 szelet sajt
5 dkg vaj
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A finomra vágott vöröshagymát olívaolajon megdinsztelem, majd hozzá adom a szeletekre vágott gombát, a fűszereket, a petrezselyemzöldet, felpirítom és legvégén mehet bele a zúzott fokhagyma. Ezzel már csak átforgatom és kész is.
A kenyérszeleteket megvajazom, grillserpenyőben megpirítom, majd az egyik felére teszek 2 szelet sajtot, erre ráhalmozom a gombás ragut amit ismét két szelet sajt követ, befedem a másik szelet kenyérrel, összepirítom, hogy a sajt megolvadjon és forrón kínálom.
Elkészítési idő: 10 perc