Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!
Elkészítés:
A tojássárgáját kikeverem a cukorral, a tejjel, hozzáadom a lisztet, az olajat, a vanília aromát, a sót, a sütőport, végül óvatosan hozzáforgatom a habbá vert tojásfehérjét, felforrósított palacsintasütőbe kanalazom, a kanál segítségével kicsit el lapítgatom és mindkét oldalát aranybarnára sütöm.
Ízlés szerint gyümölccsel, nutellával, dzsemmel kínálom.
Elkészítési idő: 25 perc
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 tojás
- 2 ek olaj
- 6 dl lm tej
- 14 púpozott ek finomliszt (gm verzió: FreeFrom gm lisztkeverék)
- 2 ek barna cukor
- 1 ek vanília aroma
- 1/2 cs sütőpor (gm verziónál figyeljünk, hogy a sütőpor is gm legyen)
- csipet só
