Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben!
RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!
Finom csemegék ezek a bundában sült gyümölcsök, mi nagyon szeretjük! Soha nem bő olajban sütöm, csak néhány evőkanállal teszek alá és így nem is tocsog az olajtól.
Szeretem nagyon az eloxált serpneyőmet, mert nincs még egy ilyen serpenyőm, amiben egyire egyenletesen és egyszerre sülne mindenhol benne az étel. Tökéletes a hőelosztása! Korábban sosem hallotam erről a tipusról, de mióta a webshopba kerülés előtt teszteltem, nagy kedvencem lett, a húsokat is nagyon szépen lehet benne elkészíteni.
Eloxált serpenyő ITT!
Hozzávalók:
- 1 tojás
- 1 dl tej
- fél mk vanília örlemény
- 10 dkg liszt
- 1 banán
- 1 alma
- 4 ek olaj
- 1 tk vaníliás cukor
- 1 tk porcukor
- 1 tk barnacukor
- 1 kk őrölt fahéj
Elkészítés:
A tojást a tejjel egy kézi habverő segítségével felhabosítom, hozzáadom a lisztet, a vaníliát és alaposan kikeverem.
A meghámozott és felvágott gyümölcsöket a masszába forgatom és felmelegített olajon, közepes hőmérsékleten mind a két oldalát aranysárgára sütöm.
a cukrokat összekeverem a fehéjjal és forrón a kész bundázott gyümölcsökre szórom.
Elkészítési idő: 15 perc
