fbpx

Sajtos-pizzás csavart

Ha egy helyre gyűjtenéd receptjeidet, Neked is kell egy Receptgyűjtő!  ITT találod!

 

Nagyobb szüksége van most az egyszerűen, gyorsan, finomat receptötletekre mint eddig bármikor és igyekszem is Nektek minél többet hozni belőle.

Ezúttal, reggeli ötlettel érkezem, aminél max a vajaskenyér gyorsabb, de a végerdmény sokkal-sokkal finomabb!…és egy pohár hideg tejjel, igazi csemege!

Hozzávalók:

  • 1 tekercs levelestészta
  • 3 ek pizzaszósz (ha házit készítenél ITT a recept videóval)
  • 1 ek tejföl
  • ízlés szerint reszelt sajt
  • 1 tk vaj
  • szezámmag a szóráshoz

Elkészítés:

A pizzaszószt elkeverem a tejföllel!

A tésztát hosszába ketté vágom, mind a két felét megkenem a szósszal, az egyik felét megszórom a reszelt sajttal, ráfordítom a másik részt (úgy, hogy a szószos oldalak egymással szembe legyenek) és ujjnyi széles csíkokat vágok belőlük, melyeket megcsavarok és sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatok.

A csavartakat megkenem olvasztott vajjal, megszórom szezámmaggal és 200 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses fokozaton, 15 perc alatt készre sütöm.

 

Elkészítési idő: 10 perc + sütési idő

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

07/12/2020 00:00

Még van pár darab 20%-os kuponunk!

Rendeld meg most a receptgyűjtő könyveinket kihagyhatatlan kedvezménnyel!

 

Kuponkód:
GASTROHOBBI20