fbpx

Hagymás csirkemáj

Ha egy helyre gyűjtenéd receptjeidet, Neked is kell egy Receptgyűjtő!  ITT találod!

 

Ismét nem találtam fel a spanyol viaszt, mielőtt bárki elkezdené a kommentelést, hogy ebbe aztán semmi nagyszám nincsen! Nem is mondom, hogy van, de ötletadónak szerintm nagyon jó, ha épp nem tudsz mit főzni!

Egyszerű, finom és szerintem a jó minőségű csirkemáj hozzá tartozik az egészséges étrendhez.

Hozzávalók:

  • 1 fej vöröshagyma
  • 2 tk kacsazsír
  • 70 dkg csirkemáj
  • 2 tk majoranna
  • 4 marék koktélparadicsom
  • 3 szál újhagyma
  • kis fej lilahagyma
  • ízlés szerint só, de csak a legvégén

Elkészítés:

A vöröshagymát karikára vágom, a kacsazsíron megpirítom, majd hozzá adom a megmosott, lecsepegtetett, aprított csirkemájat, megszórom a majorannával és lepirítom.

Mikor a csirkemáj elkészült, rádobom a negyedelt paradicsomot, az aprított újhagymát, a felkarikázott lilahagymát, átforgatom és kész is.

én a zöldségekkel már nem szoktam tovább párolni, mert jobban szeretem, ha roppanósak.

Közvetlenül kínálás előtt sózom, erre azért van szükség, hogy ne keményedjen be.

Ízlés szerint párolt rizzsel, bulgurral kínálom.

 

Elkészítési idő: 25 perc

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SimplePay vásárlói tájékoztató

Gyűjtsd egy helyen kedvenc desszertjeidet!

csak 2.190 Ft