fbpx

Paradicsomos-mozzarellás fusilli – one pot

Újabb szuper egyserpenyős étel amit nagyon fogtok szeretni. Gyorsan kész, finom szaftos, könnyed ízek…isteni!

Ha szereted az egyszerűen, finomat recepteket, Neked is kötelező olvasmány a két GastroHobbi könyv! Sok-sok kipróbált recepttel! ITT!

Hozzávalók:

  • 4 ek olívaolaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 darabolt paradicsomkonzerv
  • 3 paradicsom
  • 3 dl víz
  • 25 dkg fusilli száraztészta
  • 10 dkg mini mozzarella
  • Ízlés szerint bazsalikom és rukkola

Elkészítés:

A hagymát apró kockára vágom, az olívaolajon megpirítom, majd hozáadom a finomra vágott fokhagymát, ráteszem a paradicsomkonzervet és az apró kockára vágott paradicsomot, sózom és közepes hőmérsékleten, fedő alatt kb. 20 perc alatt puhára főzöm.

Amikor már puha, felöntöm 3 dl vízzel, sózom, hozzáadom a száraztésztát és szintén fedő alatt, puhára főzöm. Főzés közben néhányszor kavarjuk meg.

Amikor a tészta elkészült leszűröm a felesleges létől (mintha vízben főztem volna), így csak a tészta és a finom paradicsomdarabkák maradnak.

Hozzákeverem a bazsalikomot, a rukkolát, rádobálom a mozzarellát és forrón kínálom.

 

Elkészítési idő: 40 perc

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SimplePay vásárlói tájékoztató

Gyűjtsd egy helyen kedvenc desszertjeidet!

csak 2.190 Ft