Újabb szuper egyserpenyős étel amit nagyon fogtok szeretni. Gyorsan kész, finom szaftos, könnyed ízek…isteni!
Ha szereted az egyszerűen, finomat recepteket, Neked is kötelező olvasmány a két GastroHobbi könyv! Sok-sok kipróbált recepttel! ITT!
Hozzávalók:
- 4 ek olívaolaj
- 1 fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 1 darabolt paradicsomkonzerv
- 3 paradicsom
- 3 dl víz
- 25 dkg fusilli száraztészta
- 10 dkg mini mozzarella
- Ízlés szerint bazsalikom és rukkola
Elkészítés:
A hagymát apró kockára vágom, az olívaolajon megpirítom, majd hozáadom a finomra vágott fokhagymát, ráteszem a paradicsomkonzervet és az apró kockára vágott paradicsomot, sózom és közepes hőmérsékleten, fedő alatt kb. 20 perc alatt puhára főzöm.
Amikor már puha, felöntöm 3 dl vízzel, sózom, hozzáadom a száraztésztát és szintén fedő alatt, puhára főzöm. Főzés közben néhányszor kavarjuk meg.
Amikor a tészta elkészült leszűröm a felesleges létől (mintha vízben főztem volna), így csak a tészta és a finom paradicsomdarabkák maradnak.
Hozzákeverem a bazsalikomot, a rukkolát, rádobálom a mozzarellát és forrón kínálom.
Elkészítési idő: 40 perc
