fbpx

Tejszínes-gombás gnocchi

Érkezik egy egyszerűen, finomat 15 perces finomság. Persze van benne egy kis csalás, mert a gnocchi előre kész bolti, de hétköznap simán belefér.

Készítsétek, nagyon finom, gyorsan kész és egy pohár rosé fröccsel a legrosszabb napot is ünnepivé teszi, főleg ha sütöttök hozzá egy kacsamellet is! Recept hozzá ITT!

Ha szereted az egyszerűen, finomat recepteket, Neked is kötelező olvasmány a két GastroHobbi könyv! Sok-sok kipróbált recepttel! ITT!

Hozzávalók:

  • 3 szál újhagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 25 dkg barnacsiperke
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • 2 dl tej
  • 50 dkg gnocchi
  • 1 ek aprított rozmaring
  • 2 ek aprított petrezselyemzöld
  • 2 marék friss bébi spenót
  • Ízlés szerint só, frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A felkarikázott hagymát tetszőleges zsíradékon megpirítom, majd hozzáadom a felszeletelt gombát, a finomra vágott fokhagymát és addig pirítom míg a gomba leve teljesen elpárolog.

Mikor a gomba megpirult ráöntöm a tejet, a tejszínt, beletszem a gnocchit, sózom, borsozom és gyakori kevergetés mellett készre főzöm.

Mikor megpuhul a gnocchi és a szósz is besűrűsödik lehúzom a tűzhelyről, megszórom a zöldfűszerekkel, hozzáadom a spenótot, összeforgatom és forrón kínálom!

Elkészítési idő: 15 perc

Szólj hozzá Te is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SimplePay vásárlói tájékoztató

Gyűjtsd egy helyen kedvenc desszertjeidet!

csak 2.190 Ft