Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 3 db tojásfehérje
- 15 dkg porcukor
- 1 tk citromlé
- 1 púpozott tk kukoricakeményítő
- csipet só
A habhoz:
- 2 dl habtejszín
- 20 dkg marcarpone
- 1 ek vaníliaaroma
- 4 dkg porcukor
Elkészítés:
Az airfryer kosarat kibélelem sütőpapírral.
A tojásfehérjéket habosítani kezdem egy csipet sóval, majd apránként hozzáadom a cukrot, a végén pedig a citromlevet és a kukoricakeményítőt is. Kemény habot kell kapnunk.
A sütőpapírra terítem a habot, – én most koszorúalakra formáztam- és 90 fokon 60 percig szárítom az airfryerben.
Ha elkészült, az airfryerben hagyom teljesen kihűlni.
Addig elkészítem a habot. A mascarponet alaposan eldolgozom a vaníliával és a porcukorral, majd hozzákeverem a felhabosított habtejszínhez.
A kihűlt pavlovámat ezzel borítom be, a tetejét pedig ízlés szerint friss gyümölcsökkel és mentával díszítem. Az ünnepi hangulat jegyében végén porcukorral hintem.
Elkészítési idő: 30 perc + sütési idő
🔥📣További receptekért, hasznos tippekért és kreatív ötletekért gyere, és csatlakozz
💥zárt AirFryer💥 csoportunkba👇