Az elmúlt években, mióta gluténmentesen étkezem, nagyon sok márkát kipróbáltam már, de jó ideje egyik nagy kedvenceim a Schnitzer termékek, melyek magyarországon a DM üzletekben beszerezetőek.
Több terméküket megmutattam már Nektek és ezúttal a spagettire esett a választásom, melyhez most egy pofon egyszerű, amolyan igazi, GastroHobbis receptet hoztam.
Hozzávalók:
25 dkg Schnitzer száraz spagetti tészta
2 ek olaj
2 gerezd fokhagyma
40 dkg darabolt paradicsom konzerv
1 tk oregano
1 tk bazsalikom
2 ek görög joghurt
Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A tésztát a csomagoláson lévő leírás szerint megfőzöm.
A fokhagymát lereszelem és az olajon pár másodperc alatt megpirítom (ne sokáig, mert könnyen megkeseredik), majd hozzá adom a paradicsomot, a fűszereket, összeforralom, végül mehet bele a joghurt, ismét forralok rajta egyet, összeforgatom a kifőtt tésztával, ízlés szerint megszórom frissen reszelt parmezan sajttal és el is készült.
Tálalásnál kínálhatunk hozzá olivabogyót, rukkolát.
Elkészítési idő: 25 perc