Sajtos-tejszínes csirkemell

Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!

Hoztam Nektek hétvégére egy, amolyan igazi GastroHobbis, egyszerűen finomat receptek! csirkemell imádok előnyben, de készíthető pl kacsával vagy karajjal, esetleg zöldségekkel is.

Próbáljátok ki, mindenki kedve szerint, aztán meg írjátok meg, hogy ízlett.

Hozzávalók:

3 dl tejszín

2 gerezd fokhagyma

10 dkg füstölt sajt

3 ek rizsliszt

3 tk fűszerpaprika

30 dkg csirkemell filé

5 dkg vaj

Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A tejszínt kikeverem a zúzott fokhagymával és a reszelt füstölt sajttal. A lisztet összekeverem a fűszerpaprikával, sóval és frissen őrölt tarka borssal.

A csirkemellett felszeletelem, megforgatom a fűszeres lisztbe és az olvasztott vajon mind a két oldalát aranysárgára sütöm.

Mikor a hús átsült, felöntöm a sajtos tejszínes masszával, összeforralom és már kész is.

Ízlés szerint sültkrumplival, párolt rizzsel, burgonyakrokettel, friss salátával kínálom.

Elkészítési idő: 25 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük