Ha Neked is vannak szuper saját fejlesztésű receptjeid, akkor szükséged van egy Kedvenc Receptjeim Receptgyűjtő könyvre! ITT!
Régóta szeretnék már ilyen színes tésztát készíteni, de eddig nem találtam gluténmentes változatot… most, hogy a Schnitzer tészták (DM üzletekben kapható) között találtam, gyorsan meg is ragadtam az alkalmat és készítettem egy finom és egyszerű csirkés tésztát.
Hozzávalók:
1 csomag Schnitzer tricolor fusilli
1 ek dijoni magos mustár
1 ek krémes mustár
2 ek méz
2 gerezd fokhagyma
50 dkg csirkemell filé
1 fej vöröshagyma
50 dkg brokkoli
25 dkg csiperke gomba
1 dl víz
4 ek gm szójaszósz
2 ek olíva olaj
Ízlés szerint só és frissen őrölt bors
Elkészítés:
A tésztát az útmutatón lévő utasítás szerint készre főzöm.
Amustárokat összekeverem a mézzel, a reszelt fokhagymával, beleforgatom a kockára vágott csirkemellet és félre teszem.
A hagymát felszeletelem, az olíva olajon megdínsztelem, hozzáadom a bepácolt csirkemellet és aranysárgára pirítom.
Mikor kész, mehet bele a rózsáira szedett brokkoli, a szeletelt gomba, a víz, sózom, borsozom, fedővel lefedem 5-10 percet párolom (én szeretem, ha zöldségek roppanósag maradnak), majd hozzáadom a kifőtt tésztát, a szójaszószt, összeforgatom és kész is.
Elkészítési idő: 30 perc
Egyszerű, gyors és finom. Próbáljátok ki! 🙂
Közzétette: GastroHobbi – 2019. május 13., hétfő