Bundázott mustáros csirke

Ezekkel a bundázzott receptekkel sose tudok mellé lőni.. valahogy mindig nagyon jól sikerülnek és azonnal felkerülnek arra a bizonyos lisztára.

Remélem, hogy sokan kipróbáljátok és nálatok is gyorsan nagy kedvenc lesz.

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemell
  • 2 ek dijoni mustár
  • 3 ek liszt a panírhoz
  • 4 ek liszt a forgatáshoz
  • 3 ek tejföl
  • 2 tojás
  • 1 ek zsemlemorzsa
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A csirkét felszeletelem, enyhén megklopfolom, bekenem mustárral.

A panírhoz összekeverem a tojást, a liszttel, a tejfölllel, a zsemlemorzsával, sóval, borssal.

A mustárral bekent húsokat lisztbe forgatom, ez után a tejfölös masszába, majd forró olajba aranysárgára sütöm.

Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsal, krumplipürével kínálom.

Elkészítési idő: 30 perc

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük