Ezekkel a bundázzott receptekkel sose tudok mellé lőni.. valahogy mindig nagyon jól sikerülnek és azonnal felkerülnek arra a bizonyos lisztára.
Remélem, hogy sokan kipróbáljátok és nálatok is gyorsan nagy kedvenc lesz.
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- 2 ek dijoni mustár
- 3 ek liszt a panírhoz
- 4 ek liszt a forgatáshoz
- 3 ek tejföl
- 2 tojás
- 1 ek zsemlemorzsa
- Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors
Elkészítés:
A csirkét felszeletelem, enyhén megklopfolom, bekenem mustárral.
A panírhoz összekeverem a tojást, a liszttel, a tejfölllel, a zsemlemorzsával, sóval, borssal.
A mustárral bekent húsokat lisztbe forgatom, ez után a tejfölös masszába, majd forró olajba aranysárgára sütöm.
Ízlés szerint friss salátával, párolt rizzsal, krumplipürével kínálom.
Elkészítési idő: 30 perc
