Fokhagymás párizsi bundában sült karaj

Ilyen és ehhez hasonló egyszerűen, finomat recepteket találtok a GastroHobbi Receptkönyvben

RENDELD MEG MOST -20% kedvezménnyel! ITT!

A rántott, bundázott húsokat mindig nagyon szoktátotk szeretni, ezért mutatom, hogy ma mit ügyeskedtem ebédre. Nem mondom, hogy nagy találmány és biztos sokan készítitek is így, de hátha valakinek újdonság!

A hús az menjen ízlés szerint, én most sertéskarajjal készítettem.

Ha szeretnétek egy jó serpenyőt, válogassatok kipróbált termékeink között a webshopunkban! ITT!

Hozzávalók:

  • 60 dkg hús, ízlés szerint sertés, csirke, stb
  • 4 tojás
  • 25 dkg liszt
  • 1 mk szódabikarbóna
  • 1 gerezd fokhagyma
  • olaj a sütéshez
  • Ízlés szerint só és frissen őrölt tarka bors

Elkészítés:

A húst felszeletelem, megklopfolom, sózom, borsozom.

A tojásokat felverem jó habosra, belekeverem a zúzott fokhagymát, majd a lisztet alaposan összekeverem a szódabikarbónával.

Arra figyeljünk, hogy a hús ne legyen túl vastag mert nem fog átsülni, mire a panír megsül.

A húst megforgatom lisztbe, tojásba, majd ismét lisztbe és forró olajban, mind a két oldalát aranysárgára sütöm.

Ízlés szerint pároltrizzsel, salűtával, burgonyapürével kínálom!

 

Elkészítési idő: 15 perc + sütési idő

Szólj hozzá Te is!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.